DR. JETSKE’S HUIDBOEK

title

“Je huid 3 keer mooier in 3 maanden”

compo1

Make-up kan prachtig zijn, ik heb vriendinnen die het zo kunnen aanbrengen dat hun features versterkt worden zonder dat het opvalt dat ze het dragen. En zo hoort het! Ik denk dat het mis gaat wanneer een overvloed aan make-up gebruikt wordt met het doel om oneffenheden met man en macht te camoufleren. Gelukkig heb ik, op wat pigment verschil na, nooit een probleemhuid gehad. Ik ben gek op lippenstift, eyeliner en mascara en that’s it! 

Afgelopen maand ontving ik het Huidboek van Dr. Jetske Ultee. Jetske is onderzoeksarts cosmetische dermatologie en weet dus waar ze over praat. Al haar kennis is terug te vinden in dit boek, vol verzorgingstips voor ieder huidtype en iedere leeftijd. Zo ben ik erachter gekomen dat ik dagcrême in een glazen potje moet verwisselen voor de variant in een pompje of flacon en graag een exfoliant aan wil schaffen.

c

Jetske deelt haar kennis ook op haar blog, waar het gaat over zonnebaden en transpireren tot aan productadvies en huidverzorging voor mannen. Ik vind het allemaal zó interessant; want zoals ze zelf zegt: 

“Kennis is macht, zeker als het gaat om huidverzorging”

Het boek verwijst naar een online huidanalyse die voor mij een vernieuwende uitkomst had. Ik heb op basis van de huidanalyse producten uit haar eigen huidverzorgings-lijn geprobeerd. Een lijn met producten afgestemd op mijn huidtype, die precies de goede ingrediënten bevatten; scheelt een zoektocht door de stad met de ingrediëntenlijst uit het boek.

Het boek telt 155 pagina’s, maar leest lekker weg, ik denk dat iedereen er tips uit kan halen. Het is niet nodig om het hele boek te lezen; je haalt er simpelweg uit wat op jou van toepassing is.

Dr. Jetske’s Huidboek (€ 24,95) is te koop via Huidboek.nl en Uncover skincare.nl

 

Follow on Bloglovin

 

RelatedPost

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *